Ångerrätt och Returer

Rätten att köpa, avbokning och återbetalning av artiklar

Du har rätt att häva ditt köp om den vara du har köpt av oss inte uppfyller dina förväntningar. Ingen affär är avslutad förrän du har mottagit och godkänt din vara. Du ska vara helt nöjd, annars får du pengarna tillbaka. Är du inte nöjd har du 14 dagars ångerrätt från den dag du mottog din vara. Du har rätt att öppna förpackningen för att kontrollera att varan är felfri.

Varan måste, för godkänd retur, skickas tillbaka i oförändrat skick och ska returneras i sin originalförpackning tillsammans med samtliga tillhörande manualer och delar. Returen ska göras i samma transportemballage som den kom i eller i likvärdigt sådant. Då du utnyttjar din ångerrätt enligt ovan erhåller du, vid godkänd retur, återbetalning från oss inom 30 dagar från vårt mottagande av varan.

För återköp, ersättning, retur eller anspråk, ladda ner och läs instruktionerna.

BYTESRÄTT

Du har som kund rätt att byta din vara mot en likvärdig sådan inom 14 dagar efter mottagande av varan (bytesrätt gäller ej reavaror). Varan måste, för godkänt byte, skickas tillbaka i oförändrat skick och ska returneras i sin originalförpackning tillsammans med samtliga tillhörande manualer och delar. Returen ska göras i samma transportemballage som den kom i eller i likvärdigt sådant. Vi står vid byte av vara för kostnaden för returfrakten.

REKLAMATION

Om varan är skadad när du får den, om du får fel vara eller om varan på något annat sätt avviker från avtalet mellan dig och oss, har du rätt att reklamera varan. Reklamation av en vara ska ske snarast. En reklamation som sker inom 2 månader efter att du upptäckte felet anses alltid ha skett i rätt tid. Hur lång reklamationsfrist som gäller för ditt köp bestäms utifrån tillämpliga regler i det land från vilket du har gjort din beställning. Reklamationsfristen kan dock aldrig överstiga 3 år. Beställer du din vara från Sverige upphör din reklamationsrätt att gälla 3 år efter att du mottog varan.

För att vi ska acceptera reklamationen krävs att varan inte har använts felaktigt, samt att varan inte är defekt till följd av ditt handhavande. Är varan felaktig, defekt eller felexpedierad står vi för kostnaden för returfrakten. För mer information, kontakta: support@pjama.se.

Om produkten är felaktig, defekt eller om du har fått fel artikel kommer kostnaderna för returfrakt att bäras av oss.

RETURANSVAR

Vid utnyttjande av din ånger-, reklamations-, eller bytesrätt ansvarar du för returnerad vara under returtransport och du är därmed ersättningsskyldig gentemot oss för vara som du returnerar, för det fall varan skulle skadas eller komma bort under returen. Då du har ansvar för returvaran till dess att den når vårt lager, rekommenderar vi att du noterar paketets spårningsnummer.

LEVERANS

Leverans sker normalt inom 3-5 arbetsdagar. Om en leveransförsening uppstår, har du rätt att avboka köpet utan kostnad om du inte accepterar det föreslagna nya leveransdatumet. Återbetalning av din betalning kommer att göras inom 30 dagar efter det att vi fått ditt meddelande om avbokning.

Du kommer att informeras med textmeddelande eller brev när objektet är redo att hämtas.
Vi debiterar paket som inte hämtats ut för att täcka administrativa och fraktkostnader (leverans till och från). Den relaterade fakturan skickas inom 30 dagar efter det att det inte uthämtade paketet registrerades hos oss.

FRAKT

Vi ansvarar för föremål som är skadade eller förlorade under leveransen. Påståenden angående föremål som skadats under transporten måste göras i enlighet med vad som anges under ”Klagomål” ovan.

FRISKRIVNING

Vi tar inte ansvar för några tryck- eller skrivfel med avseende på priser och annan information från oss.

För återköp, ersättning, retur eller anspråk, ladda ner och läs instruktionerna.

Pjama Byxor och shorts

Storleksguide Pjama byxor och shorts

Behandlingsunderkläder

Storleksguide behandlingsunderbyxor

Tillgänglighet inom regionerna

Följande produkter finns för dig som lider av enures tillgängliga inom vården i:

Blekinge

 • Pjama Sängvätningsbyxor
 • Pjama Sängvätningsshorts
 • Pjama Behandlingsboxers
 • Pjama Behandlingsbriefs
 • Pjama Sängvätningslarm
 • Pjama Connect

Halland

 • Pjama Sängvätningsbyxor
 • Pjama Sängvätningsshorts

Västra Götaland

 • Pjama Behandlingsboxers
 • Pjama Behandlingsbriefs
 • Pjama Sängvätningslarm
 • Pjama Connect
0
Varukorg